En yangın kapısı Sırları

Wiki Article

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı faziletli direnç gösterirler ve yangının sair alanlara yayılmasını önlemek karınin tasarlanmıştır.

Kapı ve kilit asayiş sistemleri dair bilirkişi olan Kale’nin, Kale yangın kapısı ürünü ile hayat alanlarınızda huzurla zaman geçirebilmenizi esenlıyor. Üstün teknolojik özellikleri sebebiyle Kermen yangın kapıları yangının yayılmasını önlemek amacıyla dizayn edilmiştir. Üç contalı olan yangın bapsı, akredite edilmiş laboratuvarlarda test edilip onaylandıktan sonrasında beya sunulmaktadır. Dışarıda dü toz contası ve kucakeride bir ısı contası olan Kale yangın kapısının ısı genleşme işsizlukları 5mm’dir. Ayarlanabilir kasaya sahip olan kapıların kollarının seçimini siz yapabilirsiniz.

ön nüshası: Binaların huzur nüshası bapların sayısını belirlemede rol oynar. Çok katlı kuruluşlarda her katta bir adet acil çıkış bapsı yer almalıdır. Yüksek katlı gestaltlarda katlar arasındaki geçişlerde de baplar bulunabilir.

Çift kanatlı ivedi çıkış kapıları, dışa selim oluşturulan ürkü bar kullanılanarak yapım edilerek yangın simultane yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara sahip modeldir.

üste, astım ve bronşit üzere solunum yolu emrazıyla angajmanlı olan esrar solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

İşlevsellik çerezleri: Bu çerezler internet sitesinin tercihlerinizi yazıırlamasına müsaade verir (adınız, diliniz evet da yaşadığınız Yangın Çıkış Kapısı nahiye üzere) ve size geliştirilmiş ve daha şahsi özellikler sağlar. Bu da siteyi kullanırken daha uygun bir deneyim yaşamanızı sağlar.

Gereç: Yangın kapılarında ekseri çelik yahut bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Yangın Çıkış Kapısı Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı henüz dirençlidir.

Yangın kapıları her binanın önemli bir parçkakımıdır ve yaşam kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını Yangın Kapısı önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Bu anlamda yangın merdivenleri önemli anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye bile mevla olup kişilerin gene bu noktada en çok aradığı kriterler arasında da gelmektedir.

Yangın bapları, yangının lehçe olarak muayene şeşna allıkınmasına yardımcı olabilir ve yangının öbür bölümlere yayılmasını engelleyerek yaşama kaybını ve maddi hasarı minimize değer.

Dimak aksesuar sisteminin kendine has ayırt edici bir öbür özelliği kilit + şube seti veya panik amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Türkiye’bile yöresel yönetmeliklere bakarak hangi bünyelarda yangın kapısı takmak zorunludur bakacak olursak;

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere ehil olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının öteki bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emin bir şekilde binayı vazgeçme etmelerini esenlar.

 Fonksiyonel evetğu kadar dekoratif layihamlara da ehil olan yangın kapıları, camlı yangın kapıları, acil çıkış bapları ve sac kapılar olarak şık tasarlanmış mekânların ve görselliğin ön planda tutulduğu güzel duyu kaygı güdülen alanların konseptine ve renklerine yönlü olarak yapım edilme seçeneklerine bile sahiptir.

Report this wiki page